Den bedste Service

Coffee Connection er meget bevidste
om betydningen af god service

Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.

Hos Coffee Connection bestræber vi os på, at din kaffemaskine kører upåklageligt.  Men skulle der opstå behov for hjælp til service, eller produkter, er det vigtigt at hjælpen kommer hurtigt, så kaffemaskine fungerer igen til medarbejderes og jeres kunders glæde. Derfor tilbyder Coffee Connection den unik bedste serviceaftale.

Med serviceaftalen sikres en hurtig respons tid, vi tilstræber at komme ud til jer indenfor 6-8 arbejdstimer. Alle kaffemaskine bliver beskyttet med kalkfilter, hvor vi sørger for den regelmæssige udskiftning. Dette sikre maskinerne mod kalkrelaterede nedbrud, samt forlænger levetiden på udstyret markant.

Med serviceaftalen sikres det endvidere at vi løbende laver forebyggende service/kvalitet kontrol så laffemaskinen leverer kvalitets kaffe hver gang.

 

Routing

Som kunde vil i opleve hvor let det er at være kunde hos Coffee Connection.

Vi kommer helt automatisk til jer hver 5 uge hvor vi efter aftale opfylder med produkter, til de næste 5 ugers forbrug.

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service. Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog. Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende