Over 20 års erfaring

Om Coffee Connection

Som kunde hos Coffee Connection vil du opleve at komme i centrum.

Vi har igennem mere end 20 år arbejdet med kaffeløsninger til Danske erhvervsvirksomheder, små som store.

Vores store passion for kaffe er omdrejningspunktet i Coffee Connection, denne sanseoplevelse, tilbyder vi som leverandør at dele med vore kunder.

Midlerne til at nå denne målsætning er klar. Lytte til kundens behov af udstyr, rådgive til den for kunden, mest værdiskabende løsning, af moderne kvalitets udstyr.

Kun anvende gode råvarer, der bidrager til den gode oplevelse, Dette sikret igennem egen udvælgelse af kaffer og vores egne kaffe-blends.

Sikre at det er let at komme i kontakt med os, hvis behovet for hjælp skulle opstå, unikke servicebetingelser, samt hurtige responstider på servicekald.

Vi værdisætter ikke kun vore kunder, de er vores største aktiv, derfor er hver enkelt kunde hos os, ikke blot en kunde, men samarbejdspartner, Gode kunderelationer skabes, ved indfrielse af forventninger, derfor er det vores fornemste opgave at opfylde disse forventninger.

Vores kaffe smagsprofiler er under konstant overvågning der sikrer en perfekt velafbalanceret smagsoplevelse.

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service.
Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.
Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende.