Sortiment

Koldt vand

På arbejdspladsen kan det være forfriskende med et glas koldt vand. Med en koldvandsautomat får du rent og filtreret vand, såfremt du mindsker eventuelle affaldsstoffer. Vores koldvandsautomater fremstilles i et unikt design og leveres i gulv og bordmodel, såfremt de får en bekvem serveringshøjde. Afhængigt at dit modelvalg, fås vandautomaterne med både koldt og varmt vand.

Det er vigtigt at opretholde en ordentlig væskebalance for at kunne arbejde effektivt. Ved manglende væske er man mindre produktiv i sin arbejdsgang. Med en koldvandsautomat giver det dig og dine kollegaer nem adgang til frisk og filtreret vand, så i altid kan holde en sund væskebalance.

Hos Coffeeconnection finder du et stort udvalg af vandautomater, der passer til netop dine behov. Alt afhængigt af om det er en automat beregnet til en kantine eller til små virksomheder, har vi en løsning der passer til dine behov.

Hvis du har spørgsmål til hvilken maskine du bør vælge, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde det produkt, der passer til dine behov.

Individuelle løsninger

  • Vi tilbyder kundetilpassede løsninger
  • Som tappehaner med/uden brus
  • Indbygning af køler unit i køkken
    skabe, eller integreret køl til kaffemaskiner.
kaffe leverance Køge, koldt vand løsninger et par vandhaner

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service.
Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.
Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende.