Sortiment

Instantmaskiner

Instantmaskinen er til arbejdspladsen der har behov for en hurtig kop kaffe. En almindelig kop kaffe tager i gennemsnit 25 sekunder at brygge, hvor en almindelig instantmaskine har en udskænkningstid på omtrent 11-15 sekunder, det giver dig altså en besparelse på over 10 sekunder per kop. Kaffemaskinen kan derfor være en fordel til arbejdspladsen der har behov for mange kopper kaffe i løbet af en arbejdsdag.

Instant maskinen findes i forskellige modeller, med eventuelle tilvalg til maskinen. Det er dertil muligt at få en speciel maskine der passer netop til jeres behov. Giv dine kollegaer muligheden for at vælge mellem espresso, cappuccino eller måske varm chokolade.

Når du skal tage valget om hvilken maskine du skal vælge, er der flere faktorer der spiller ind. Hvor mange kopper skal den i gennemsnit brygge dagligt? Og hvilke slags kaffer er der behov for at den skal brygge? Hvis du har spørgsmål til hvilken maskine du bør vælge, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde det produkt, der passer til dine behov.

Se vores udvalg af instantmaskiner.

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service.
Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.
Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende.