Sortiment

Helbønnemaskiner

En helbønne kaffemaskine brygger kaffen på hele bønner. Kaffemaskinen er udstyret med en beholder hvori bønnerne placeres. Herfra doserer maskinen selv den helt rigtige mængde bønner, såfremt at hver enkelt kop laves perfekt. Bønnerne friskkværnes og du og dine kollegaer vil opleve en kaffe med den fulde smag og aroma.

Afhængigt af valget af maskine, er der i enkelte af vores modeller mulighed for separate instant beholdere til henholdsvis chokolade, mælk og sukker, hvorfra maskinen selv kan dosere til espresso, cappuccino eller varm chokolade.

Skal kaffemaskinen være egen finansieret, er det afhængigt af modellen muligt at lave et tilvalg af betalingssystem, når der maskinen bestilles. Når du skal vælge hvilken maskine du skal have til din arbejdsplads, er det vigtigt at du tager højde for ting såsom hvor mange den skal brygge til og hvor den skal placeres. Hvis du har spørgsmål til hvilken maskine du bør vælge, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde det produkt, der passer til dine behov.

Se vores udvalg af helbønnemaskiner.

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service.
Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.
Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende.