Sortiment

Friskbrygmaskiner

Indenfor kaffeverdenen er der mange forskellige sorter samt dusinvis af forskellige maskiner, der alle har forskellige funktioner. Men hvilken skal du vælge? Friskbryg kaffemaskinen giver dig en lækker og frisk filterkaffe eller te uden større indsats fra brugeren.

Med friskbryg maskinerne er der mulighed for at vælge mellem frisk filterkaffe, espresso og tevand. Afhængt at hvilken model du vælger, er der mulighed for tilvalg af cappuccino og varm chokolade. Maskinen er derudover udstyret med start/stop funktion, så du kan få den rette mængde væske til dit krus. Maskinen er udstyret med kop sensorer, der registrer hvorvidt koppen er placeret korrekt.

Når du skal tage valget om hvilken maskine du skal vælge, afhænger det af hvor mange kopper den skal brygge dagligt. Hvis du har spørgsmål til hvilken maskine du bør vælge, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde det produkt, der passer til dine behov.

Se vores udvalg af friskbrygmaskiner.

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service.
Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.
Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende.