Sortiment

Espressomaskiner

En kop kaffe til at starte morgenen ud, kan være tiltrængt hvis man har en lang dag foran sig, hvortil espresso er en af de fundamentale kaffetyper. Espressoen er det stærke kaffe-shot der brygges under tryk. Espressomaskinen er et fordelagtigt valg til den travle arbejdsplads, der har behov for hurtigt brygget kaffe.

Ved investering i en espressomaskine får du fordelen af en hurtigt brygget kop kaffe. Derudover kan maskinen brygge andre former for kaffe, såsom cafe latte, cappuccino og andet. Afhængigt af maskinen er der også mulighed for andre valg såsom varm chokolade og varmt vand til te.

Hos Coffeeconnection har vi forskellige espressomaskiner, der passer til forskellige behov. Maskinerne er fuldautomatiske, og kan konfigureres til den enkeltes behov. Hvad enten du har behov for en lille maskine eller en lidt større maskine, har vi kvalitetsmaskiner, der brygger kaffe i høj kvalitet.

Når du skal tage valget om hvilken maskine du skal vælge, afhænger det af hvor mange kopper den skal brygge dagligt. Hvis du har spørgsmål til hvilken maskine du bør vælge, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde det produkt, der passer til dine behov.

Se vores udvalg af espressomaskiner.

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service.
Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.
Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende.