Sortiment

Bordbryggere

Har du behov for en almindelig kaffemaskine til at have stående på bordet i køkkenet? Hos Coffe Connection finder du et bredt udvalg af kaffemaskiner, der kan dække dit kaffebehov. Alt afhængigt af hvor meget kaffe den skal brygge, er der forskellige modeller, der kan opnå dine behov.

Hos Coffee Connection har vi almindelige kandebryggere til filterkaffe, der brygger 1,8 L på 6 minutter. Kaffemaskinen leveres i et tidløst design og er udstyret med en varmeplade, såfremt at kaffen holdes varm i længere tid.

Hvis i har behov for lidt større kapacitet, er en optimal løsning en storbrygger, der brygger 5 liter kaffe i en beholder. Storbryggeren er monteret med direkte vandindtag, såfremt maskinen selv kan dosere vand. Storbryggereb er den ideelle løsning til kantiner eller arbejdspladser med større kaffeforbrug.

Hvis du har spørgsmål til hvilken maskine du bør vælge, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde det produkt, der passer til dine behov.

Se vores udvalg af bordbryggere.

FÅ DEN ABSOLUT BEDSTE SERVICE

Coffee Connection er meget beviste om betydningen af god service.
Vores unikke serviceaftaler taler deres tydelige sprog.
Det betyder bl.a. faste kundebesøg hver 5 uge, hvor vi udover levering af produkter, også sikrer at maskinerne fungerer tilfredsstillende.